januar 19, 2022     |
Dénia, Costa Blanca

Dénia

 DENIA har nesten 20 kilometer kystlinje. Nord for byen er det flotte sandstrender med grunt vann som Les Marines, L'Almadrava, Les Deveses, Les Bovetes og  els Palmars. På sørsiden ligger en serie med små bukter langs kysten som består av klipper. Dette området heter Les Rotes, og er et paradis for fiskere og dykkere. Fjellet Montgó, som er nasjonalpark,er det viktigste landemerke i området.

Byen ligger ved foten av en høyde. På denne høyden er det bygget en borg, som inneholder restene av alle de menneskene som en gang slo seg ned her gjennom historien. Borgen er bolig Marquis av Denia.

Fra toppen vil du ha en flott utsikt over Dénia og området rundt. Blandt monumentene i byen vil vi anbefale et besøk hos er 18-hundretalls-kirken Asunción; 17-hundretalls Atarazanas (dokkene); klosteret og kirken San Antonio og det 18-hundretalls, neoclassisistiske rådhuset. 

 


Denia in SpainDra til borgen og besøk Arkeologisk Museum. Utstillingen vil ta deg med på en reise gjennom fortiden, fra 2. århundre B.C. til det 18. århundre av vår tid. Det Ethnologiske Museum i byen gir en interresant forestilling viser Denia's tradisjonelle avlinger, spesielt produksjon av rosiner. Dersom du føler deg sterk nok, bør du erobre toppen av Montgó (ca. 5 timer totalt). Du vil finne det vanskelig å glemme det panorama som du opplever på toppen. På en klar dag kan du se Ibiza. Windsurfere bør dra rett til enden av Las Marinas, et område elsket av deres like. Dersom det er natteliv du ønsker, er det et overveldende antall kafeer, puber, diskoteker og nattklubber i Las Marinas området.

Vannsport er topp i Dénia. Seiling, windsurfing, dykking, fisking, roing, svømming eller hva du ønsker. Dénia has en komplett  infrastruktur, med en marina som tilbyr alt av sercive og utstyr. Landkrabber har også en veldig rekke aktiviteter å velge fra: fjellklatring eller hang-gliding, mountain biking eller hiking. Det er også en 18-hulls golf bane i nærheten, La Sella Golf Club, designet av José Maria Olazabal.

Området rundt Dénia er av Verdens Helse Organisasjon valgt som det tredje mest sunne i verden.

Image
Denia på Costa Blanca

Ferja fra Denia til Mallorca

Koselige gater i byen

Vakker sandstrand fra Dénia til Valencia
Vakker sandstrand
Dénia fra sjøsiden med Montgó i bakgrunnen
Denia
Ha en fantastisk ferie i Dénia på Costa Blanca
 
Det er så mange ting å gjøre i Dénia på Costa Blanca.
Fra et stort utvalg av vannsport og rene, innbydende strender,
til oppdagelse av den historiske gamlebyen med sin borg, kirker
og restaurerte bygninger. En ferie i Dénia, Costa Blanca,
er ikke komplett uten å utforske det attraktive bysentrum og besøk på fiskemarkedet. 
Ta en kort tur med ferge fra Dénia til Balearene, inkludert Ibiza.
Besøk Dénias 5-stjerner Marriot Hotel spa med en veldig rimelig
2-timers session i hydroterapi spa pool komplett med det lukserøse Tyrkiske & aromatiske steam-rommene. Besøk også utendørs "hot tub" med utsikt over golfbanen og fjellene. 

 

Så mange forskjellige Dénia ferier…

 
…og vår villa gir deg frihet til å nyte dem alle. Lag din egen plan. 
Gjør det du ha lyst til, når du selv ønsker det. Spis hjemme
eller ute, som du føler for. Nyt en barbecue på terrassen,
eller prøv de gode, men allikevel rimelige familie-restaurantene. 
 

Eller spill golf, eller til og med forsøk "quad biking".

 

 

Fra fiskehavna

Kveld i Denia
Kveld i Denia
Opphavsrett (c) 2022 Villa i Spania   |  Uttalelse om privatliv  |  Betingelser for bruk